Tvorba stravovacího programu
Zásady při tvorbě stravovacího programu na základě zásad zdravé a vyvážené výživy.
Praktický postup při tvorbě jídelníčku pro fiktivní osoby s běžnými cíli: snížení hmotnosti, zvětšení svalové hmoty a podobně.
100% teorie
Vhodné pro osobní a sportovní trenéry a všechny, kdo se chtějí zdravě stravovat.
Program
Podmínky získání diplomu
Podmínkou získání diplomu je absolvování celého kurzu. Zúčastnit se může kdokoli.
Na základě kurzu lze též prodloužit platnost licence (na druhou stranu).
Výuka
ONLINE
Odkaz na videoschůzku 21. ledna v 17:00
Lektor: PaedDr. Maroš Bačik
Délka kurzu
ONLINECena kurzu
1290,-
1090,- (student - potvrzení o studiu)
Zdarma metodický materiál dle vlastního výběru v hodnotě Kč 100,- !!!
Místo konání
Sportovní centrum Univerzity Karlovy v Hostivaři (Bruslařská 10, Praha 10).
MHD: stanice metra Skalka, potom bus 125 do zast. Gercenova a odtud cca 200 m kolem "Alberta" ke sportovní hale.
Místo srazu
15 minut před zahájením kurzu ve vestibulu sportovního centra.